Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Πρώτος βαθμός για το Περιστέρι μετά από χρόνια, στο 3-3 με την Αετορράχη!!!



Στις εγκαταστάσεις του Epirus Sport ο Αετός Αετορράχης υποδέχτηκε τον Αετό Περιστερίου με το αποτέλεσμα να είναι το ισόπαλο 3-3!

Πρώτος βαθμός για την ομάδα του Περιστερίου μετά από δυο χρόνια και βάλε. Η Αετορράχη κατάφερε να πάρει έστω ο βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για τα λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο  διαιτητής.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Γιώτη στο 9΄. Στο 12΄ αντεπίθεση και τετ-α-τετ του Λαζάνη με τον Κρανά για το 1-1. Στο 28΄ ο Κρανάς καθώς πάει να διώξει τη μπάλα, αυτή χτυπάει στον Καψάλη και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2. Στο 86΄ ο Ζώγος σε αντεπίθεση πλασάρει για το 1-3. Στο 93΄ σουτ του Ζώτου σχεδόν από το κέντρο για το 2-3. Στο 94΄ σουτ του Παπανικολάου εκτός περιοχής για το 3-3.


ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ : Κρανάς, Γούσιας (Αραπισόνογλου 46΄), Χριστογιάννης (Ζώτος 71΄), Πάνου, Λιόντος (Τσιόκας Κ. 58΄), Τσιόκας Π., Παπανικολάου, Μήτσης, Γερογιάννης, Γιώτης, Αθανασίου (Βλάχος 25΄)


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Παππάς Σ., Ποσμίτης, Ζώγος, Ψυχούδης, Παίδας, Κουτσαβέλης (Δερβένης 53΄), Τοντσέβ, Στέφος (Γιαννούλας 76΄), Καψάλης (Παππάς Θ. 60΄), Χήρας (Γέπης 64΄), Λαζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου