Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Στον περσινό κορμό θα στηριχτεί ο Α.Ο. Πεδινής!!! (Pics, Videos)


Στο γήπεδο Πεδινής προετοιμάζεται ο Α.Ο. Πεδινής για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Με νέα διοίκηση και καινούργιο προπονητή προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Υπήρχαν κάποιες ελλείψεις παικτών από τη προπόνηση λόγω εργασιών και καλοκαιρινών διακοπών.

Αν και έφυγαν κάποιοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, ο βασικός κορμός παρέμεινε και πάνω σ’ αυτόν θα στηριχτεί και φέτος η ομάδα. Στόχος δεν μπαίνει από τώρα όπως δήλωσε ο προπονητής, αλλά και παίκτες της ομάδας. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν.








Δηλώσεις του προπονητή Μίλτου Μάστορα :


"Φέτος ήρθα στην ομάδα της Πεδινής και ο λόγος είναι ότι έχει ένα πολύ καλό νεανικό σύνολο, με πολλά παιδιά από το χωριό στο ρόστερ, που έχουν ταλέντο. Αυτό μου προκάλεσε το ενδιαφέρον, πέρα από τη φιλία που έχω με το Δ.Σ. του συλλόγου. Βλέποντας την ομάδα και το ταλέντο της θεωρώ πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, μια ανταγωνιστική ομάδα, που να απολαμβάνουν τα παιδιά το ποδόσφαιρο."

Για το φετινό στόχο :

"Πιστεύω ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει η Πεδινή, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παρουσιάζουμε σε κάθε παιχνίδι ένα καλό σύνολο."

Για μεταγραφές :

"Δεν κάναμε πολλές μεταγραφές, γιατί υπάρχει ήδη ο κορμός από πέρυσι. Αν γίνει κάποια μεταγραφή θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της ομάδας. Θα πάρουμε παίκτη μόνο αν πραγματικά τον χρειάζεται η ομάδα."

Για φιλικά :

"Έχουμε κάνει ήδη δυο φιλικά με το Κάστρο και τη Πλατανιά. Μεθαύριο έχουμε φιλικό με την Ελεούσα και ακολουθούν μια σειρά από φιλικά με το Κουτσελιό, το Α.Π.Ο.Ε.Λ. και την Πράμαντα."

Μια ευχή :

"Καταρχάς να μην έχουμε τραυματισμούς, να μην υπάρχουν γκρίνιες και διαμάχες στα παιχνίδια. Εύχομαι κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει."






Δηλώσεις του αρχηγού Βαγγέλη Τζιάλλα :



"Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού με υγεία, κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όσον αφορά την Πεδινή, κάναμε ένα νέο ξεκίνημα, υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά στο ρόστερ, καινούργιος προπονητής, καινούργια διοίκηση και όλο αυτό το μίγμα ελπίζω να μας βγει σε καλό.

Δεν μπορούμε να θέσουμε από τώρα στόχο για άνοδο, θα προχωράμε παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε."




Δηλώσεις του αμυντικού Κώστα Παππά :


"Η ομάδα έχει διατηρήσει  τον βασικό κορμό από πέρυσι, παιδιά που είναι νεαρά σε ηλικία, με πολύ ταλέντο. Είχαμε μερικές σημαντικές αποχωρήσεις, κάναμε κάποιες μεταγραφές, πιστεύω θα δεθούμε γρήγορα και θα παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Για να θέσουμε κάποιο στόχο είναι πάρα πολύ νωρίς, θα πάμε αγώνα με αγώνα, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και τα νεαρά παιδιά να πάρουν εμπειρίες και παραστάσεις.


Σίγουρα τα πλει οφ δίνουν κίνητρο σε όλες τις ομάδες, γιατί καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Υπάρχουν αρκετά καλές ομάδες και από τις περσινές, αλλά και αυτές που έπεσαν από την Α΄ Ερασιτεχνική σίγουρα θα είναι δυνατές, αλλά δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα βρίσκονται." 



















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου