Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

1-1 και διακοπή στο 65΄ στο Ασβεστοχώρι!!! (Videos)




Στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Μέτσοβο, σε ένα παιχνίδι που διεκόπη στο 65΄ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1!

Ο 17χρονος παίκτης των γηπεδούχων Γεράσης έπεσε ξαφνικά στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του. Όλοι νόμιζαν πως του γύρισε η γλώσσα, αλλά παρότι ο γιατρός του άνοιξε το στόμα και έλεγξε αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο νεαρός παίκτης δεν συνέρχονταν. Του δόθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανακοπή. Βρίσκεται στην Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού διασωληνωμένος σε κωματώδη κατάσταση. 






Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 65΄ λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο το σκορ ήταν 1-1. Το Μέτσοβο ξεκίνησε πιο επιθετικά και προηγήθηκε αρκετά νωρίς. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν, βγήκαν μπροστά και ισοφάρισαν, ενώ είχαν και δοκάρι λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη μπήκαν το ίδιο ορεξάτοι και απείλησαν την εστία τον "μπλε".




Το φιλμ του αγώνα :

Στο 10΄ ο Γοδέβενος κλέβει τη μπάλα, μπαίνει από δεξιά και με σουτ ανοίγει το σκορ για το Μέτσοβο.


Στο 22΄ κλέψιμο της μπάλας από τον Σταχούλη, που διεισδύει στην περιοχή, σουτάρει από κοντά αλλά βγάζει σε κόρνερ αμυντικός των γηπεδούχων.


Στο 35΄ μπαλιά του Κολιάκη στον Στεφάνου, που με σουτ στην απέναντι γωνία ισοφαρίσει σε 1-1.


Στο 45΄ ο Πρέντζας πασάρει στον Στεφάνου, αυτός σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Κολιάκης σουτάρει εντελώς άστοχα.




Λήξη  ημιχρόνου


Στο 49΄ μπαλιά του Κουτρούμπα στον Κολιάκη, κι αυτός σε φάση τετ-α-τετ αστοχεί.







ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Περιστέρης, Παπαστεργίου, Μιμιγιάννης, Γεράσης, Πρέντζας, Κολιάκης, Ντάφλος Π., Στεφάνου, Οικονόμου Ι. (Κουτρούμπας 46΄), Οικονόμου Α., Μαλάμος

ΜΕΤΣΟΒΟ : Γιώτης, Γιαννούκας, Τσιόστας Χ., Γοδέβενος, Γουβαίλης, Νάκας, Σταχούλης, Τσιόστας Κ., Τρίτος, Τσουλιάης, Παλαιοπάνος

















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου