Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Το ευρωπαϊκό εισιτήριο χάθηκε, αλλά η χρονιά δεν είναι αποτυχημένη!!! (Φύλλο 18/03/2017)




Το ευρωπαϊκό εισιτήριο χάθηκε, αλλά η χρονιά
δεν είναι αποτυχημένη!!!



Έξι αγωνιστικές απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος της Super League και ο Π.Α.Σ. Γιάννινα μετά και το στείρο 0-0 με τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες, είναι στην 9η θέση, εφτά βαθμούς διαφορά από την 5η θέση. Δύσκολα θα προλάβει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ευρωπαϊκό τρένο, καθώς θα πρέπει να κάνει το απόλυτο και παράλληλα οι αντίπαλοι του να χάσουν όλα τα ματς.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν την δική τους δυσκολία το καθένα ξεχωριστά, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που έχουμε κακή παράδοση. Μετά υποδεχόμαστε την Ξάνθη που είναι πιο κοντά στην πεντάδα, όποτε έχει κίνητρο. Πάμε στη Βέροια που έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα το παλέψει. Μετά φιλοξενούμε τον Ηρακλή εντός, ο οποίος καίγεται για τους βαθμούς της σωτηρίας. Ενώ στο τέλος δυο δύσκολα ματς με τους «μεγάλους» των Αθηνών, με Ολυμπιακό εκτός και Α.Ε.Κ. εντός.

Η χρόνια δεν πρέπει να θεωρείται αποτυχημένη, μιας και η ομάδα αγωνίζεται από τον Ιούνιο συνεχόμενα και έφτασε να διεκδικεί σχεδόν μέχρι το τέλος ένα ακόμη ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ας μην ξεχνάμε ότι σε παλιότερες εποχές τέτοια περίοδο ψάχναμε βαθμό-βαθμούς για να σωθούμε και τελικώς δεν τα καταφέρναμε. Η ομάδα έχει καθιερωθεί πλέον στις υπολογίσιμες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη συνέχεια.

Πολλοί βέβαια δυσαρεστήθηκαν με τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, μετά την ισοπαλία στη Λάρισα, αλλά η πραγματικότητα αυτή είναι. Η χρονιά όπως φαίνεται τελείωσε για τον Π.Α.Σ. όσον αφορά τον στόχο της Ευρώπης. Μεγάλη αναφορά γίνεται και για το θέμα των αδειοδοτήσεων του Πανιώνιου, ακόμα και του Παναθηναϊκού και πολύ πιθανό να οδηγήσουν κι άλλες θέσεις στην Ευρώπη. Αυτό όμως δεν μπορεί κάνεις να το ξέρει από τώρα, όποτε βάση βαθμολογίας δεν προλαβαίνουμε και κάποια άλλα υγιή οικονομικά σωματεία που είναι ψηλότερα από τον Π.Α.Σ..



















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου