Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

"ΣΤΕΙΡΟ" 0-0! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ!


Π.Α.Σ. Γιάννινα και Πλατανιάς μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα στείρο 0-0, μιας και κάνεις από τους δυο δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του!

Οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα που έχει δείξει από τις πρώτες αγωνιστικές ότι είναι πολύ σφιχτή αμυντικά και δύσκολα δέχεται γκολ. Αμυντικό παιχνίδι έπαιξε και στους Ζωσιμάδες, κυνηγώντας κάποιες αντεπιθέσεις.



Ο Π.Α.Σ. δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους για να σπάσει αυτή την "γρανιτένια" άμυνα, με αποτέλεσμα να πετάξει δυο βαθμούς στο 2ο εντός έδρας ματς. Δεν έδειξε σε καμία περίπτωση τα στοιχεία που έφεραν την σπουδαία νίκη με τον Ατρόμητο. Φυσικά οι απουσίες ήταν πολλές και δυσκόλεψαν το έργο του, αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο κακός (δυστυχώς πάλι) αγωνιστικός χώρος.


Πέρσι όλοι είχαν εντυπωσιαστεί με την καλή κατάσταση του γρασιδιού παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες της πόλης μας. Φέτος οι εικόνες δεν είναι ίδιες και τα προβλήματα θα ενταθούν όσο μπαίνουμε στον χειμώνα. Ίσως πρέπει να γίνει κάποια συντήρηση όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός.


Στα του αγώνα τώρα, ο Π.Α.Σ. ξεκίνησε ορεξάτος με ανεπανάληπτο χαμένο τετ-α-τετ από τον Μαμπουλού μόλις στο 3'. Μέτα η απόδοση και των δυο ομάδων έπεσε κατακόρυφα. Οι φιλοξενούμενοι μόνο απείλησαν στο 43' με κεφαλιά του Μανούσου, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μενδρινός. Ο Περιστερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. 


Στην επανάληψη οι Κρητικοί προσπάθησαν να απειλήσουν στο 51' και στο 55', με Μανούσο και Γιακουμάκη αντίστοιχα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Π.Α.Σ. απάντησε στο 62' με τον Ναδάλες να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά προς το τέρμα, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ την έβγαλε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό και ο Σκόνδρας έχασε ευκαιρία πάνω στη γραμμή του τέρματος.


Στο 89' ήρθε η αποβολή για τον γηπεδούχο, λόγω αντικανονικής προβολής του Λίλα, ο όποιος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να κλέψουν το ματς στις καθυστερήσεις, με τον Γιακουμάκη όμως να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Περιστερίδη.



ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου